Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ПЕРШІ НА КОНТИНЕНТІ: УКРАЇНЦІ ЗДОБУЛИ КОМАНДНЕ ЗОЛОТО НА ЧЄ З ПАНКРАТІОНУ

ПЕРШІ НА КОНТИНЕНТІ: УКРАЇНЦІ ЗДОБУЛИ КОМАНДНЕ ЗОЛОТО НА ЧЄ З ПАНКРАТІОНУ
249855 ПЕРЕГЛЯДІВ

В місті Зренянин (Сербія) завершився чемпіонат Європи з панкратіону. Україну представляли 25 спортсменів з Сумської, Чернівецької, Кіровоградської, Харківської, Волинської та Київської областей. Минулого року збірна посіла друге загальнокомандне, тож цього разу всі учасники збірної прагнули довести, що українці – найкращі і їм це вдалося!

У перший день спортсмени змагались у розділі Pankration Athlima (традішн). Тут українці зібрали 11 золотих з 13 можливих. Чемпіонами Європи стали Дмитро Баранов, Юрій Черкалюк, Кирило Горобець, Роман Скидан, Максим Сєргєєв, Руслан Мойсеєнко, Світлана Скрипник, Вікторія Сергієнко, Флоріка Лучич, Олена Сушко, Вікторія Казакова.

Також на п’єдестал пошани в традішн піднімалися Денис Никонець, Олександр Козлов, Денис Семенюк, Олександр Одінцов, Герман Городецький, Юрій Чижевський, Іван Гаршин, Олександр Писанко, Анна Беженар.

Юніори не відставали від дорослих спортсменів, тож маємо у збірній ще двох чемпіонів: Анатолія Єгіазаряна та Дениса Зеленського. Срібло виборола Анна Манзік, а бронзу – Денис Літовченко.

Також, спортсмен вели боротьбу за нагороди в розділі з повним контактом (фул). Тут золото здобули Кирило Горобець, Юрій Черкалюк, Руслан Мойсеєнко, Юрій Чижевський та Олександр Писанко. Віце-чемпіонами континенту стали Олександр Козлов, Денис Семенюк та Герман Городецький. Бронзу отримав Олександр Одінцов.

На рахунку юніорської команди в повному контакті золоті відзнаки мають Денис Литовченко та Іван Гаршин. Срібло у Дениса Зеленського та Анатолія Єгіазаряна.

За підсумками змагань, збірна України посіла перше загальнокомандне місце.

Тепер збірна готується до найважливішого старту сезону – чемпіонату світу 2018 року, який на початку листопада прийматиме Білорусь.

Прес-служба Спортивного комітету України

Теги: спорт, неолімпійський спорт, кпанкратіон

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео