Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ВІДБУВСЯ ЧЕМПІОНАТ ЄВРОПИ З ДЖИУ-ДЖИТСУ СЕРЕД ДОРОСЛИХ

ВІДБУВСЯ ЧЕМПІОНАТ ЄВРОПИ З ДЖИУ-ДЖИТСУ СЕРЕД ДОРОСЛИХ
28312 ПЕРЕГЛЯДІВ

В місті Глівець (Польща) відбувся чемпіонат Європи з джиу-джитсу серед дорослих. Загалом у змаганнях взяли участь понад 450 спортсменів з 22 країн континенту. Україну представляли 6 спортсменів, які здобули дві бронзові медалі.

Бронзовими призерами чемпіонату Європи стали Олександра Русецька (в.к. 55 кг) – не-ваза та Євген Мітченко (в.к. 62 кг) – не-ваза.

Інші спортсмени збірної не подолали бар’єр перед п’єдесталом. Залікове п’яте місце у не-вазі посів Дмитро Перникоза (в.к. 94 кг), а сьомі місця мають Борис Борисенко (в.к. 85 кг, не-ваза) та Коваль Костянтин (в.к. 77 кг, файтинг).

Максим Гераськін (в.к. 69 кг) впевнено вів рахунок та претендував на медаль, але в другому поєдинку отримав травму і змушений був зупинити свій виступ.

«Очікували, звісно, інших результатів. Гераськін, як би не травма, точно взяв би медаль. Русецька не налаштувалась на перший поєдинок та проміняла золото на бронзу. Окреме питання стоїть і по суддівству. Наприклад, Євгена Мітченка засудили в першому поєдинку і намагались засудити в другому, але бій був знятий на відео. Це дозволило нам оскаржити результат та відвоювати нашу другу бронзу. Питання чесного суддівства ми підніматимемо на загальних зборах восени. Але загалом змагання пройшли на високому рівні, а наші спортсмени дуже старались і тепер працюють над помилками» - прокоментував чемпіонат Віктор Малютенко, президент Асоціації джиу-джитсу України.

Прес-служба Спортивного комітету України

Теги: спорт, неолімпійський спорт, джиу-джитсу

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео