Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ВІДБУВСЯ МІЖНАРОДНИЙ ТУРНІР ЗІ СКВОШУ UKRAINIAN JUNIOR OPEN 2018

ВІДБУВСЯ МІЖНАРОДНИЙ ТУРНІР ЗІ СКВОШУ UKRAINIAN JUNIOR OPEN 2018
83770 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Києві відбувся міжнародний турнір зі сквошу серед юніорів Ukrainian Junior Open 2018. Загалом участь у змаганнях взяли близько 80 спортсменів. Крім українців за нагородами приїхали і гості з-за кордону, зокрема спортсмени з Ірану (8 осіб), Росії (4 особи), Латвії (2 особи), Туреччини (2 особи) та Кіпру (1 особа).

Змагалися спортсмени у п’яти вікових категоріях серед дівчат та хлопців: BU 11, GU 11, BU 13, GU 13, BU 15, GU 15, BU 17, GU 17, BU 19

Імена переможців та призерів змагань за посиланням.

«Я прожила цей турнір з моменту його реєстрації в календарі Європейської федерації сквошу і до вручення призів та медалей. Підготовка до турніру та його організація забирають дуже багато сил та енергії, але воно того варте, – розповідає виконавчий директор Федерації сквошу України Альона Огонесян, – Сміливо можу сказати, що це був дуже сильний та яскравий турнір для юніорів на території України. За три роки проведення Ukrainian Junior Open до нас вперше приїхало багато іноземних спортсменів, які склали гідну конкуренцію нашим сквошистам. Ми не плануємо зупинятись на досягнутому та ведемо перемовини про підвищення категорії турніру, що привабить ще більше спортсменів з України та інших країн. Крім того, вже зараз ми розпочали підготовку до Ukrainian Junior Open 2019».

Теги: спорт, неолімпійський спорт, сквош

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео