Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Третя перемога поспіль! Тищенко переміг у мас-старті з біатлону

Третя перемога поспіль! Тищенко переміг у мас-старті з біатлону
65798 ПЕРЕГЛЯДІВ

Третє золото поспіль отримав Артем Тищенко, який вже не раз показував неймовірні результати під час змагань. Перед цією перемогою він отримав також першість у спринті та перегонах на переслідування в Буковелі. Тепер він вражатиме нас на міжнародних змаганнях, як член збірної України з біатлону.

Український біатлоніст, який займав призові місця на чемпіонатах Європи та світу серед юніорів. Крім того, срібний призер чемпіонату європи з біатлону в естафеті. У 2015 році його назвали найкращим новачком року за версією Міжнародного союзу біатлоністів.

Змагався він із багатьма призерами українських та європейських ігор. Лише на 13,3 секунди він обійшов Андрія Доценко, який двічі помилився під час перегонів. Третім прийшов до фінішу Сергій Телень. Тож трійка лідерів цього року надихає.

Нещодавно президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак сказав, що Тищенко і Тарас Лесюк увійдуть в збірну України на етапи Кубка світу. Тож ми можемо привітати новоспечених чемпіонів побажати їм успіху на майбутніх змаганнях. Наступного року нам буде за кого вболівати, адже новачки, які доповнили команду просто неймовірні!

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео