Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Нова форма арбітрів в Україні! Якою вона буде тепер?

Нова форма арбітрів в Україні! Якою вона буде тепер?
94476 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цього року вирішили змінити форму арбітрів. Про це повідомили під час проведення нагородження найкращих рефері року. УАФ повідомив, що тепер наші судді будуть виглядати трохи інакше. Адже саме час крокувати вперед.

Хто тепер буде постачати нам нову форму? Раніше форму для рефері купляли у фірми Adidas. Цього ж року екіпірування почне привозити до України марка Joma. Чотири роки тому форму змінили учасники українських команд, а зараз по-іншому будуть одягатись і рефері. Вже скоро привезуть першу партію одягу для тих, хто виступає суддями у Першій та Другій лігах.

А ми тим часом нагадуємо, що цього року найкращим рефері стала Катерина Монзуль. Вона стала першою жінкою, яка змогла прокласти собі шлях до суддівства у ФІФА. Ще від самого дитинства дівчина мріяла про футбол. У рідному селі під Харковом вона грала за місцеву футбольну команду. Під час багатьох змагань показувала себе набагато здібнішою за хлопців.

Спочатку, коли жінка лише починала працювати, про неї багато говорили за спиною, а чоловіки взагалі не розуміли, навіщо це все жінці. Проте роботу Катерина не покинула. Наразі вона визнана найкращим рефері України.

А ми нагадуємо, що наші футбольні команди вже розпочали тренування. Деякі з них полетіли до Туреччини на збори, дехто тренується просто тут. Тож цього року вони налаштовані лише на високі показники. Шахтар наразі придивляється до нових учасників. Ходить багато чуток, що вони придивляються до одного Бельгійця, просте як кажуть самі “гірники” чутки є чутки. А от Збірна України з футболу дійсно хоче відкривати таланти. Адже в них з’явився новий тренер, який тепер постійно буде займатись моніторингом командного складу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео