Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Кривому Розі перебудують стадіон!

В Кривому Розі перебудують стадіон!
184618 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні повідомили, що в Кривому Розі вирішили перебудувати стадіон. На це з державного бюджету вирішили виділити три чверті мільярда гривень. За даними місцевої влади на те, щоб перебудувати трибуни, каси, футбольне поле з поливом, дренажем і підігрівом, системами відеоспостереження, медіасистемами наразі виділили 732 мільйони гривень.

Крім цих витрат, як повідомила пресслужба Кривого Рогу, хочуть придбати та встановити 294 крісла VIP «Олімпія» по 6 661 грн. LED-периметр 256,0х0,9 м за 14,00 млн. грн., Систему відеоспостереження вартістю 12,60 млн. грн. та систему ТВ трансляції за 11,06 млн. грн.

За попередніми даними на цьому стадіоні проходитимуть тренування футбольної команди “Кривбас”, яку наразі намагається відродити Юрій Корявченков. Проте що з цього буде, поки невідомо. Адже команда не тренувалась на цьому стадіоні вже протягом тривалого часу. Чи наберуться вони сміливості показати себе у цьому сезоні? Поки невідомо, адже початок вже скоро, а команда навіть не має повного складу.

Проте є ймовірність, що по завершенні відбудови самого стадіону, Корявченков почне займатись і відновленням всього складу команди. Можливо цього року в нас з’явиться ще одна гідна команда.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео