Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

​Турнір WTA у Катарі: українка розпочала виступи у турнірі в Катарі з поразки, Світоліна готується

​Турнір WTA у Катарі: українка розпочала виступи у турнірі в Катарі з поразки, Світоліна готується
224579 ПЕРЕГЛЯДІВ

Представниця України Леся Цуренко завершила свої виступи на початку турніру серії WTAу катарській Досі.

У своєму стартовому матчі наша співвітчизниця програла румунській тенісистці Міхаелі Бузернеску. Останній вистачило лише двох сетів, аби здолати свою українську суперницю.

Однак це не привід сумувати для українських уболівальників. Адже на кортах Катару виступатимуть ще дві спортсменки з нашої держави. Так, Катерина Бондаренко у стартовому двобої зустрінеться із Карлою Суарес-Наварро, а Еліна Світоліна зустрінеться з чешкою Маркетою Вондрусовою, яка напередодні здолала свою візаві з Казахстану Юлію Путінцеву. Цей матч відбудеться 14 лютого зранку.

Напередодні Еліна Світоліна зустрілась з лідером жіночого світового рейтингу WTA, датчанкою Каролін Возняцкі і відвідала кінний центр. Саме Еліна розповіла, що після першого турніру AustralianOpen, в якому вона дісталась чвертьфіналу, вона встигла відпочити і набратись сил, а згодом у Парижі та Лондоні провела кілька необхідних тренувань напередодні турніру в цій азійській країні.

Варто зауважити, що перед змаганнями у Катарі був оприлюднений новий рейтинг WTA, згідно з яким Еліна Світоліна посіла 5-е місце, 40 – у Лесі Цуренко, 65 – у Катерини Козлової, 80 – у Катерини Бондаренко, а 184 – у сенсації Відкритого чемпіонату Австралії Марти Костюк. Саме остання і піднялась у цьому міжнародному рейтингу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео