Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

​У Дніпрі, захисники і патріоти України нагородили представників лікарні ім. Мечникова

​У Дніпрі, захисники і патріоти України нагородили представників лікарні ім. Мечникова
195094 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Хрести милосердя» - від вдячних пацієнтів.

Саме так можна охарактеризувати добру та душевну акцію, яку провели у Дніпрі патріоти і меценати, а також воїни кіборги АТО. 

Усі разом вони нагородили медиків лікарні Мечникова медалями «Хрест Милосердя»,відзнаками та подарунками і таким чином віддали шану самовідданоі праці і відваги людям, які рятували і рятують наших воїнів, котрі захищать нашу країну від агресії на сході держави.

Почесну нагороду та подарунки отримали 12 лікарів різного напрямку діяльності і 1 охоронець, - за безпеку в установі. На заході були присутні багато представників лікарні їм. Мечникова разом із головним лікарем Сергієм Риженко.

Нагороджували лікарів президент Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» Олександр Петровський, голова громадської організації «Сердця Кіборгов» Анатолій Свирид (позивний Спартанець), президент баскетбольного клубу «Дніпро» Валерій Кондратьєв.

Саме вони і словом і ділом допомогають нашим воїнам і на передовій і після поранень. Саме вони є тими патріотами,які зупинили і зупиняють агресію ворога і допомогають людям отримати надію на майбутнє життя.

Лікарі із Мечникова кажуть, що вдячні за увагу і допомогу всім, хто підтримує обладнанням і медикаментами. І саме це і дозволяє рятувати сотні молодих життів.

Автор: МБФС

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео