Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Діяльність благодійної організації «Фонд допомоги малозабезпеченим сім’ям та сім’ям учасників АТО»

140413 ПЕРЕГЛЯДІВ

            У березні 2016 року для надання допомоги потребуючим, львів’янином  Володимиром Савруком разом з командою було засновано  Благодійну організацію  «Фонд допомоги малозабезпеченим сім’ям та сім’ям учасників АТО». Її завданням є надання гуманітарної допомоги сім'ям учасників АТО, а також багатодітним та малозабезпеченим родинам, які, на жаль, сьогодні не мають достатніх можливостей забезпечити себе та своїх дітей належним рівнем умов для нормального фізичного та соціального розвитку.

           У відділеннях Фонду такі громадяни безкоштовно отримують за умови надання копій засвідчуючих статус багатодітних /малозабезпечених/ учасників АТО документів  необхідні  речі особистого вжитку –  одяг, взуття, дитячі комплекти, іграшки, візки, велосипеди, книжки тощо. Окремим громадянам, що мають проблеми з пересуванням через обмежені фізичні можливості надаються інвалідні візки різних категорій, в залежності від їх потреби.

            До Фонду звертаються  і молодь, і люди похилого віку, і багатодітні матері, і дружини бійців АТО, а також самі демобілізовані хлопці.  Тут раді допомогти кожному, хто цього потребує.

            Також  Фондом надається допомога медичним установам та  закладам освіти у вигляді  меблів, ліжок, матрасів, технічного обладнання (комп’ютерів, оргтехніки, холодильників), медичних інструментів, інвалідних візків,  іграшок тощо.

            Окрім цього , волонтерами Фонду організовуються регулярні  поїздки на схід,  метою яких є доставка нашим захисникам  власноруч сплетених маскувальних сіток разом з іншими необхідними речима, такими як буржуйки, міні-електростанції, засоби гігієни та продукти харчування.

            Важливо, що в основі роботи Фонду – принцип взаємодопомоги і доброобміну. Ті, хто ще вчора звертався по допомогу, уже сьогодні повертаються, аби принести власні речі і підтримати інших, хто опинився у скрутних обставинах. Будьмо не байдужими один до одного – добро робити просто!

Теги: #фонд #допомога #АТО #одяг #волонтер #ВолодимирСаврук

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео