Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ДІТИ ТА СІМ’Ї ДНІПРОВСЬКОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ «ДОБРЕ ВДОМА» ВІДВІДАЛИ НОВОРІЧНІ СВЯТА І ВИСТАВИ В ТЕАТРІ ІМ. ТАРАСА ШЕВЧЕНКА.

ДІТИ ТА СІМ’Ї ДНІПРОВСЬКОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ «ДОБРЕ ВДОМА» ВІДВІДАЛИ НОВОРІЧНІ СВЯТА І ВИСТАВИ В ТЕАТРІ ІМ. ТАРАСА ШЕВЧЕНКА.
169281 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» допомагає та підтримує Дніпровський центр соціальної підтримки для дітей та сімей «Добре вдома» вже 15 рік поспіль. Протягом кожного року на всі свята і не тільки, діти отримують подарунки та увагу від працівників фонду. 
Ось і в ці новорічні дні , напередодні Нового 2019 року та Різдва Христового, фонд організував для дітей та сімей Дніпровського центру соціальної підтримки «Добре вдома» відвідування Новорічних вистав «Жив був пес», «Коза-дереза», «Аладін» та «Пан Коцький» у Дніпровському національному академічному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка. Перед виставами для дітей центру та інших гостей робили справжнє новорічне свято. Різноманітні конкурси, розважальна програма, казкові герої – все це сподобалось усім присутнім. Новорічна ялинка та подарунки зробили гарний настрій не тільки маленьким гостям свята, а й їх батькам. А після вітань та святкової програми у Дніпровському академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т. Шевченка відбувалися вистави- мюзикли, у виконанні кращих акторів театру. На цьому святковий день для дітей не завершивався. Після завершення вистави юних вихованців дитячого центру очікували святкові сюрпризи від фонду, спілкування та фото з Новорічними казковими героями.


У підсумку майже 100 дітей та сімей Дніпровського центру соціальної підтримки «Добре вдома» отримали можливість на деякий час опинитися у казці разом зі своїми близькими і друзями.

Автор: МБФС

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео