Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Прокурор відділу Генеральної інспекції ГПУ (з місцем дислокації у прокуратурі Івано-Франківської області) нагороджений медаллю «За заслуги перед Прикарпаттям» (ФОТО)

Прокурор відділу Генеральної інспекції ГПУ (з місцем дислокації у прокуратурі Івано-Франківської області) нагороджений медаллю «За заслуги перед Прикарпаттям» (ФОТО)
113380 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прокурор відділу запобігання правопорушенням в органах прокуратури управління внутрішньої безпеки Генеральної інспекції Генеральної прокуратури України (з місцем дислокації у прокуратурі Івано-Франківської області) старший радник юстиції Буца Андрій Михайлович 04.10.2018 набув статусу Почесного донора України.


У період з липня 2015 року по даний час Андрій Михайлович безоплатно здав понад 44 літри плазми крові та більше 3 літрів крові в Івано-Франківській обласній станції переливання крові, що становить 73 та 7 максимально допустимих разових доз.

 


Компоненти зданої крові використовувалисьу комплексному лікуванні хворих, котрі перебували на стаціонарному лікуванні в закладах охорони здоров’я Івано-Франківська, при наданні невідкладної допомоги вагітним та породіллям родопомічних закладів.


Поряд з цим Андрій Михайлович продовжує бути активним донором. За його сприяння до безоплатного донорства також долучилися інші працівники органів прокуратури Івано-Франківської області. Дні донора в прокуратурі організовувались до Дня захисту дітей, Всесвітнього дня донора, Дня Незалежності, Дня прокуратури тощо.

 


У зв’язку з цим,Буцу Андрія Михайловича нагороджено медаллю «За заслуги перед Прикарпаттям», з чим колектив органів прокуратури Івано-Франківської області його щиро вітає.



Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області

Теги: почесний донор України прокуратура Прикарпаття прокурор ГПУ

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео