Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Кращий кабінет психолога в Україні – в козятинському навчальному закладі №2

Кращий кабінет психолога в Україні – в козятинському навчальному закладі №2
228921 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вітаємо Інну Леонідівну Ільчук, практичного психолога комунального навчального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 Козятинської міської ради Вінницької області» за зайняте І місце у лайт-конкурсі «Кращий кабінет психолога ЗЗСО-2019». Номінація «Кращий кабінет психолога ЗЗСО України». Умовою конкурсу було висвітлити та презентувати кабінет психолога.

У квітні-травні 2019 року Інна Ільчук подала текстові та фотографічні матеріали (у електронному вигляді), а наприкінці жовтня відбулися підсумки конкурсу на сайті «Інтернет-портал  рейтингу освітніх закладів України», де кабінет психолога комунального навчального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 Козятинської міської ради Вінницької області» зайняв І місце в Україні. Нагородження відбудеться у грудні 2019 року. Інна Ільчук у даному закладі працює з 2006 року, має дві вищих освіти, декілька сертифікатів.

У 2018 році зайняла ІV місце у номінації «Зразковий кабінет психолога в області».

У 2019 році зайняла ІІ місце у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів.

Неодноразово була нагороджена грамотами та подяками Управління освіти та спорту Козятинської міської ради, Департаментом освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації за сумлінну працю, високу професійну майстерність та вагомий внесок  у навчання та виховання здобувачів освіти.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео