Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Моє майбутнє в мирній Україні — триває прийом робіт на онлайн-конкурс малюнків «Країна моїх прав»

Моє майбутнє в мирній Україні — триває прийом робіт на онлайн-конкурс малюнків «Країна моїх прав»
316883 ПЕРЕГЛЯДІВ

З 5 по 26 травня 2022 року триває прийом робіт на щорічний конкурс дитячих малюнків «Країна моїх прав». Організатор конкурсу — Координаційний центр з надання правової допомоги. Переможці отримають грамоти та подарунки.

Конкурс проходить у трьох вікових номінаціях:

  • Молодша група (серед дітей віком до 8 років);

  • Середня група (від 9 до 13 років); 

  • Старша група (від 14 до 17 років). 

Щоб узяти участь у конкурсі необхідно створити малюнок на тему «Моє майбутнє в мирній Україні».

Малювати можна олівцями, фломастерами, фарбами, в авторській техніці, в графічному редакторі тощо. Формат робіт — А3 або А4. Один учасник може подати на конкурс лише однин малюнок. 

Готову роботу потрібно якісно сфотографувати або відсканувати (для цифрових малюнків — експортувати) та у форматі JPG, GIF або PNG завантажити (до 26 травня включно) на сайт конкурсу: http://art-konkurs.legalaid.gov.ua.

Після перевірки малюнок з’явиться на сайті і буде доступним для голосування, яке триватиме до 9 червня. Учасники конкурсу можуть популяризувати свою конкурсну роботу серед знайомих для отримання додаткових голосів підтримки. Узяти участь у голосуванні за конкурсні роботи можуть усі охочі відвідувачі сайту — для цього необхідно лише авторизуватися на сайті через пошту Gmail.

13-17 червня 2022 року буде визначено переможців. Усього буде обрано 9 переможців — по три у кожній віковій номінації (перше, друге та третє місце відповідно до кількості вподобань до робіт на сайті конкурсу). 

Результати буде оголошено на сайті конкурсу та на сайті системи безоплатної правової допомоги

Нагородження переможців конкурсу відбудеться онлайн з 20-24 червня 2022 року. Відправлення подарунків здійснюватиметься поштою по Україні.

Конкурс проводиться за підтримки проєкту «Права людини для України», який впроваджується ПРООН в Україні та фінансується Міністерством закордонних справ Данії

Детальні умови конкурсу: https://bit.ly/3sfjBA7

Довідково. У 2021 році конкурс малюнків «Країна моїх прав» проходив на тему протидії булінгу. Дізнатися більше про його результати та переглянути малюнки можна за посиланням: https://bit.ly/3ygOyYx. Відео з нагородження переможців: https://www.facebook.com/Ukraine.Legal.Aid/videos/947041819406426

Теги: конкурс,конкурс малюнків,дитячий конкурс,безоплатна правова допомога

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео