Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Україні з'явилася перша видавнича компанія, що спеціалізується на створенні англомовних електронних книг про Україну під назвою Kovyla Publishing

В Україні з'явилася перша видавнича компанія, що спеціалізується на створенні англомовних електронних книг про Україну під назвою Kovyla Publishing
185810 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Україні з'явилася перша видавнича компанія, що спеціалізується на створенні англомовних електронних книг про Україну під назвою Kovyla Publishing. Цю новину оголосили на сторінці видавництва у Facebook.

"Наша мета - протистояти російському імперському наративу, показуючи українців як суб'єктів із власним голосом та самостійністю. Ми шукаємо історії, формати та наративи, які допоможуть іноземним читачам зрозуміти нас як народ і державу, уникнувши стереотипів, які пропагує Росія", - йдеться на веб-сайті видавництва.

Поки що команда фокусується на виданні електронних книг у жанрі нонфікшн, але не виключає можливості видання паперових книг та інших жанрів у майбутньому.

Головною редакторкою проекту є Вікторія Наріжна. Відомо, що для видавництва вже погодилися писати такі автори як Катерина Міхаліцина, Євгенія Нестерович, Олеся Яремчук, Ірина Цілик, Остап Сливинський, Алім Алієв та інші.

На сайті видавництва вже можна замовити три книги з серії "Історії з України" (Stories from Ukraine): "Віруючі" (Believers), "Борці" (Fighters) та "Зберігачі" (Keepers). Зараз ці книги доступні для передзамовлення на сайті Amazon та будуть доступні для завантаження з 2 жовтня 2024 року.

"Історії з України" - це збірка наративної документальної літератури, де кожна історія поєднує два потужні голоси: оповідача та професійного автора, який документує історію через власний досвід. Герої та автори цих історій представлені з різних регіонів України, що робить книгу захопливим дослідженням різноманітних перспектив і обставин.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео