Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Компанія «Нова пошта» оплачуватиме вартість доставки книг видавництва Vivat, яке постраждало від російської атаки на друкарню в Харкові 23 травня

Компанія «Нова пошта» оплачуватиме вартість доставки книг видавництва Vivat, яке постраждало від російської атаки на друкарню в Харкові 23 травня
269760 ПЕРЕГЛЯДІВ

Компанія «Нова пошта» оплачуватиме вартість доставки книг видавництва Vivat, яке постраждало від російської атаки на друкарню в Харкові 23 травня. Ця акція триватиме до кінця червня.

"Нова пошта" оголосила про запуск акції на підтримку харківського видавництва Vivat, яке співпрацює з друкарнею "Фактор-Друк", що постраждала від атаки у Харкові 23 травня. З 24 травня до кінця червня, усі книги, замовлені у Vivat, будуть доставлятися безкоштовно через "Нову пошту".

"Будь-хто, хто здійснить замовлення на сайті видавництва Vivat протягом періоду з 24 травня по 30 червня, отримає безкоштовну доставку "Новою поштою" - компанія бере на себе всі витрати," - йдеться в пресрелізі компанії. "Ми закликаємо кожного українця купувати книги видавництва в цей період, щоб підтримати його і показати, що українську культуру не знищити".

Доставка, що оплачується "Новою поштою", охоплює всі види послуг доставки - до відділень, поштоматів та за адресою. Клієнтам не потрібно платити комісію за оголошену вартість, пакування або доставку у села або міські поселення. Ця пропозиція діє на всій території України, за винятком районів, де тривають воєнні дії або які тимчасово окуповані.

Представники Vivat повідомили, що через обмеження доступу до складу, доставка тимчасово призупинена. Проте, видавництво продовжує приймати замовлення через сайт та обіцяє відправити їх, як тільки робота складу буде відновлена.

Крім того, компанія "Фактор" розпочала збір коштів на підтримку постраждалих та відновлення поліграфічної галузі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео