Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

З ДНЕМ ЛУГАНЩИНИ!

З ДНЕМ ЛУГАНЩИНИ!
184669 ПЕРЕГЛЯДІВ

З Днем Луганщини, наш незламний край!

Луганщина – це більше, ніж просто місце на карті. Це серце і душа нашої України, це наша рідна земля, яка завжди була і буде символом стійкості та нескореності. Сьогодні, коли над нашою землею нависли темні хмари окупації, ми особливо відчуваємо, наскільки вона дорога нам, наскільки ми її любимо і як прагнемо повернути їй мир і свободу.

Луганщина – це люди, які не скорилися, які вірять і борються. Наші серця б'ються в унісон з рідним краєм, ми мріємо про той день, коли повернемося додому, коли наші рідні міста і села знову наповняться сміхом дітей і спокоєм мирного життя. Ми – сильні, ми – єдині, і ми не здамося.

З Днем Луганщини, наш рідний край! Нехай цей день нагадає нам про те, що ми – незламні, що наша любов до рідної землі сильніша за будь-які випробування. Ми віримо, що настане день, коли Луганщина знову стане вільною, коли над нашими полями знову замайорить український прапор, і ми з гордістю скажемо: ми вдома, ми повернулись!

Нехай кожен із нас згадає сьогодні про своє коріння, про свою землю і про свою відповідальність перед нею. Нехай наші серця наповняться вірою і силою, а наші руки – готовністю творити і боротися за світле майбутнє нашої Луганщини.

Зі святом тебе, рідна Луганщино! Ми з тобою, ми віримо в тебе, і ми повернемося!

Колектив Луганської обласної прокуратури

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео