Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Перший погляд на «Захара Беркута»

Перший погляд на «Захара Беркута»
112009 ПЕРЕГЛЯДІВ

Побачив світ перший тизер фільму «Захар Беркут». Історичний екшн за мотивами повісті Івана Франка був знятий міжнародною командою кінематографістів на тлі українського ландшафту і невдовзі буде представлений українському глядачу.

В Україні представили перший тизер фільму «Захар Беркут». В основі стрічки у жанрі історичного екшена – відома однойменна повість Івана Франка. Незважаючи на те, що фільм буде показано на українських екранах лише у жовтні 2019 року, майбутні глядачі можуть оцінити деякі кадри.

Цей фільм був створений спільними зусиллями акторів зі Сполучених Штатів, Великої Британії, України, Казахстану та Монголії. Максима Беркута грає Алекс  Мак Ніколл, Захара Беркута – Роберт Патрік, серед інших акторів чимало голлівудських та українських акторів.

Режисирували стрічку українець кримськотатарського походження Артем Сейтаблаєв і голлівудський майстер Джон Вінн. Продюсерський склад – також спільний американський та український. Фільм був знятий на базі кількох кіностудій,  зйомки відбулися поблизу озера Синевір на Закарпатті, а також на Київщині. Частина кадрів була знята на майданчику, за допомогою спеціально створених натурних декорацій.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео