Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Дитяче Євробачення відбудеться у Польщі

Дитяче Євробачення відбудеться у Польщі
167722 ПЕРЕГЛЯДІВ

Стали відомі перші подробиці щодо організації і проведення дитячого Євробачення-2019. З’явилося офіційне повідомлення про те, що прийматиме міжнародний пісенний конкурс Польща.

Державне польське телебачення на своїй офіційній сторінці в соцмережі повідомило, що їхня країна виборола право на проведення дитячої версії конкурсу Євробачення у наступному році. Ніяких більш детальних відомостей щодо заходу немає, зокрема, не повідомляють, якими будуть місце та дата проведення конкурсу. На цей момент відомо лише, що Польща – офіційно визнаний господар майбутнього культурного заходу.

Ця країна вперше буде приймати дитяче Євробачення з моменту його створення в 2003 році. Минулого року переможницею стала учасниця з Польщі Роксана Вегель. Згідно з правилами, дитяче Євробачення має власні організаційні правила: країна, представник якої став переможцем, не буде автоматично господарем конкурсу. Вона повинна на загальних умовах разом з іншими державами-учасниками подавати заявку. Українська учасниця 2018 року виборола 11 місце. Хто буде захищати честь України на дитячому конкурсі, поки не повідомили.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео