Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Культурний центр «Київ» продовжить роботу

Культурний центр «Київ» продовжить роботу
84296 ПЕРЕГЛЯДІВ

У КМДА заперечили чутки про закриття кінотеатру «Київ». Формат роботи культурного центру не зміниться, незважаючи на пропозиції столичної міської адміністрації включити заклад до мережі «Київкінофільм».

Кінотеатр «Київ» є важливою складовою культурного життя української столиці. У зв’язку з цим керівник відповідного департаменту КМДА Діана Попова повідомила, що чутки про можливе закриття кінотеатру «Київ» не мають жодного підґрунтя. Нинішній орендатор приміщення дійсно має певні фінансові проблеми, оскільки постійно звертається до спеціальних комісій з питань зменшення розміру орендної ставки. З урахуванням цього факту в КМДА запропонували перевести «Київ» до мережі «Київкінофільм». Такий крок гарантує безперебійну роботу і подальший розвиток легендарного культурного центру, який є осередком різноманітних тематичних фестивалів і показів.

Можливість зупинення роботи цієї установи в КМДА навіть не розглядають. Більше того, фестивальний формат культурного центру планують розвивати і надалі. У міській раді повідомляють, що протягом 2018 року лише на оновлення матеріально-технічної бази кінотеатрів міста було виділено 20 мільйонів гривень.

Відомості про можливе закриття з’явилися після оголошення, що «Київ» заборгував оплату за оренду приміщення. Однак, стверджують у КМДА, це не означає, що культурний центр очікує закриття.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео