Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У столиці розпочався кінофестиваль «Молодість»

У столиці розпочався кінофестиваль «Молодість»
252926 ПЕРЕГЛЯДІВ

До дня Києва у столиці  розпочався кінофестиваль «Молодість». Цей міжнародний мистецький захід проходить в Україні вже 48 рік поспіль. Протягом фестивалю буде продемонстровано кілька десятків кіноновинок з усього світу різних напрямів і жанрів.

З 25 травня до 2 червня в українській столиці триватиме міжнародний кінофестиваль «Молодість». Основною локацією організатори обрали культурний центр «Київ». Саме там у суботу 25 травня відбулося відкриття за участю відомих особистостей. Під час церемонії відкриття відбувся показ нової художньої картини «Деякі люблять гаряче», яка також відома як «У джазі лише дівчата». Такий вибір був зумовлений тим, що цього року культовій картині за участю Мерілін Монро виповниться 60 років.

На церемонії відкриття традиційно відзначають і видатних особистостей у галузі кінематографу. Свою заслужену нагороду – Скіфського оленя, отримав за внесок у розвиток мистецтва режисер Пітер Грінвей.

Крім основної локації, покази у рамках «Молодості» проходитимуть і кінотеатрі «Баттерфляй Делюкс». Протягом фестивалю глядачі зможуть побачити картини, які брали участь у престижних міжнародних заходах, українські прем’єри, дитячі стрічки. Протягом фестивального тижня проводитимуться майстер-класи, виставки та інші цікаві заходи. Є також установлена конкурсна програма, до якої ввійшло понад 40 стрічок. В останній дні фестивалю буде оголошено переможців конкурсів – міжнародного та національного.

Теги: Молодість,кінофестиваль,Київ,кіно,програма,конкурс

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео