Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

5 березня у Національній філармонії представлять програму «П’яццолла і танго»

5 березня у Національній філармонії представлять програму «П’яццолла і танго»
248778 ПЕРЕГЛЯДІВ

Астор П’яццолла, видатний аргентинський композитор, подарував танго нове життя. Він відроджує цей танець, що виник наприкінці ХIX століття в найбідніших кварталах Буенос-Айреса. Музикант привносить в танго елементи джазу і класичної музики, таким чином, його танго – tango nuevo (нове танго) стає взірцем поєднання масової та елітарної культур. П’яццолла спромігся в лаконічну форму вмістити глибокий драматичний зміст. Його танго – своєрідна концентрація пафосу гідності й незалежності мачо-одинака, напруженість ризику, виклику, небезпеки. Сумовита й меланхолійна, ця музика, водночас, сповнена пристрасті й по-своєму життєствердна.

Програму «П’яццолла і танго» представлять прекрасні київські музиканти, В’ячеслав Самофалов (баян), Марія Віхляєва (фортепіано) та Кирило Бондар (скрипка). Експресивні сплески баяна і ніжні відзвуки скрипки під темпераментний акомпанемент фортепіано – це як освідчення в коханні під палючим субтропічним сонцем.

Крім танго П’яццолли, прозвучать також танго таких композиторів, як Aнхель Вільйольдо, Єжи Петербурський та Герардо Родрігес.

Квитки продаються у касі філармонії - (044) 278-16-97,
в театральних касах м.Києва
та онлайн:

https://widget.kontramarka.ua/uk/widget26site91/widget/event/100060102

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео