Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Київське «море» стане домом для 100 тисяч мальків

Київське «море» стане домом для 100 тисяч мальків
244185 ПЕРЕГЛЯДІВ

     У Київське «море» планують випустити маленьких товстолобиків, коропів та білих амурів – загалом 100 тисяч мальків знайдуть новий дім у столичній водоймі. Таким чином представники Асоціації рибалок України виправлятиме наслідки порушень екосистеми водосховища.

     В Асоціації рибалок України повідомили про заплановане зариблення Київського «моря», яке відбудеться 21 листопада. У цей день, за анонсами представників цієї організації, у водосховище випустять 100 тисяч мальків різних видів – коропів, товстолобиків і білих амурів, для того щоб відновити екосистему водоймища, порушену у результаті екотрагедії 2010 року.

     Члени Асоціації рибалок прийняли рішення про зариблення водосховища, враховуючи рекомендації спеціалістів з Інституту рибного господарства НАН України. Ця організація взяла на себе зобов'язання виправити порушення екосистеми, оскільки через економічну кризу владні органи протягом останніх трьох років не вдавалися до зариблення водойми. Відповідні державні органи рекомендували громадським організаціями та позабюджетним структурам надати допомогу у справі порятунку екосистеми Київського «моря».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео