Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Екологи дослідили рівень забруднення у столиці

Екологи дослідили рівень забруднення у столиці
244513 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Екологи провели дослідження рівня забруднення у різних районах столиці і розповіли про свої висновки. Найнебезпечнішими для здоров'я людей виявилися райони, де наявні великі автомагістралі та перетини автомобільних доріг.

     За результатами досліджень екологів щодо рівня забруднення Києва в цілому та окремих його районів, які були проведені нещодавно, з'ясувалося, що столиця є одним з найбільш забруднених міст України. Цей факт спричиняє велика кількість транспорту, який щодня пересувається містом і з кожним роком збільшується. Так, за статистикою кожного дня містом курсує близько 1,5 мільйона автомобілів, що не може не позначатися на екологічній ситуації столиці.

     Серед районів Києва найбільш забрудненими визначили ті, що перебувають у зоні великих автомагістралей: вихлопні гази, що є продуктом роботи машин, здійснюють канцерогенний вплив на організм людини, тому екологи не радять громадянам тривалий час жити у таких місцевостях.

     Зокрема, найбільш брудними у Києві визнали Бессарабську та Деміївську площі через велику кількість транспорту та низинне розташування, через що утворюється застій забрудненого повітря, а також місця, що мають активний транспортний рух та шкідливі промислові підприємства: Оболонський, Дарницький і Дніпровський райони, проспект Перемоги та деякі інші.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео