Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Україні перероблятимуть відходи тваринництва

В Україні перероблятимуть відходи тваринництва
56413 ПЕРЕГЛЯДІВ

Наступного року в Україні побудують завод з переробки відходів тваринництва. Ділянка для відкриття підприємства знаходиться у Львівської області. Стаціонарна переробка відходів стане одним з кроків до захисту екології регіону.

У Буському районі Львівської області під час аукціону була продана земельна ділянка для створення промислового об’єкту. Новий власник землі заявив про будівництво заводу з переробки продуктів тваринництва. З сировини, що буде постачатися на підприємство, планують виготовляти борошно та корм для домашніх тварин.

Вартість проекту – понад 10 мільйонів євро. Будівництво об’єкту безпосередньо почнеться з весни 2019 року. Як повідомив власник майбутнього заводу, його мета – забезпечити робочими місцями більше ніж 100 осіб.

За офіційною інформацією, сировину для заводу постачатимуть м’ясокомбінати Львівської області. Підприємство працюватиме цілодобово, що дозволить у найближчий час вийти на великі обсяги замовлень. Зокрема, готова продукція орієнтована на продаж за кордон. Проект передбачає у першу чергу експорт у країни Європи, що вимагає забезпечення високої якості та виконання ряду вимог.

Підприємство з переробки продуктів тваринництва – новий крок до збереження екології, оскільки, за статистикою, ферми і скотобійні є одними з найбільш шкідливих для природи промислових об’єктів.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео