Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Викладачі кафедри хімії та методики викладання хімії взяли участь у воркшопі Михайла Пацана «Практика використання штучного інтелекту»

Викладачі кафедри хімії та методики викладання хімії взяли участь у воркшопі Михайла Пацана «Практика використання штучного інтелекту»
371797 ПЕРЕГЛЯДІВ

4 травня 2023 р. викладачі кафедри хімії та методики викладання хімії взяли участь у роботі воркшопу «Практика використання штучного інтелекту», який провів відомий інвестор, підприємець, експерт з питань міжнародних фінансових ринків і криптовалют, фінансовий радник засновника Web3-університету професій майбутнього «Learn to Earn Global», засновника блокчейн-платформи «Amsets» Михайло Пацан. У рамках воркшопу розглядалися питання про застосування штучного інтелекту в різних сферах, а також про популярні ШІ, серед яких є нейромережі, такі як ChatGPT, MidJourney, Dall-E 2, Whisper та інші.

Під час зустрічі розглянули правила написання підказок для ChatGPT. Також були представлені приклади застосування різних нейромереж для маркетингу, продажу, рекрутингу, бізнес-процесів та особистої продуктивності.

Викладачі отримали багато корисної інформації про застосування штучного інтелекту в різних галузях, що дозволить їм більш ефективно використовувати ці технології під час викладання та в наукових дослідженнях.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео