Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Науковиці факультету філології та журналістики провели зустріч зі старшокласниками і педагогами Опорного закладу «Великобагачанський ЗЗСО І-ІІІ ступенів»

Науковиці факультету філології та журналістики провели зустріч зі старшокласниками і педагогами Опорного закладу «Великобагачанський ЗЗСО І-ІІІ ступенів»
381489 ПЕРЕГЛЯДІВ

5 травня 2023 р. очільниця факультету філології та журналістики Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка доцентка Оксана Кирильчук і завідувачка кафедри світової літератури, авторка підручників для ЗЗСО професорка Ольга Ніколенко відвідали Опорний заклад «Великобагачанський  ЗЗСО І-ІІІ ступенів виконавчого комітету Великобагачанської селищної ради Миргородського району Полтавської області», де навчається понад 600 школярів.

Викладачі зустрілися з учнями 9–11 класів (понад 40 осіб), а також із представниками педагогічного колективу й місцевої влади.

Зустріч відбулася за сприяння директорки Опорного закладу «Великобагачанський  ЗЗСО І–ІІІ ступенів виконавчого комітету Великобагачанської селищної ради Миргородського району Полтавської області» Інни Каленіченко і депутата Великобагачанської селищної ради, директора Великобагачанського будинку творчості дітей та юнацтва Сергія Ярошенка.

У зустрічі з викладачами також взяли участь головна спеціалістка управління з питань освіти, культури, молоді, туризму, спорту та гуманітарного розвитку виконавчого комітету Великобагачанської селищної ради Тетяна Кожушко, заступниця директорки Опорного закладу «Великобагачанський  ЗЗСО І-ІІІ ступенів виконавчого комітету Великобагачанської селищної ради Миргородського району Полтавської області» Світлана Осовська, вчителі зарубіжної літератури.

Під час спілкування зі старшокласниками деканка факультету філології та журналістики ПНПУ імені В.Г. Короленка доцентка Оксана Кирильчук розповіла про історію і сучасне життя факультету, а також про актуальні спеціальності для молодих людей, які хочуть здобути професії учителя української мови та літератури, учителя іноземної мови (англійської, німецької), учителя  зарубіжної літератури, перекладача та інші.

Оксана Кирильчук продемонструвала прекрасні умови для навчання та великі можливості для всебічного розвитку, які надає студентам Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка.

Завідувачка кафедри світової літератури професорка Ольга Ніколенко познайомила учнів із міжнародними проєктами факультету, програмами академічної мобільності для студентів (до країн Європи та Азії), роботою потужних наукових центрів факультету філології та журналістики – Науково-методичний центр якості вивчення англійської мови та зарубіжної літератури, Центр українсько-японської дружби «Sakura», Короленківський центр країнознавства. Ольга Миколаївна наголосила на важливості вивчення української мови та іноземних мов у сучасному світі для формування успішної професійної траєкторії особистості.

Після спілкування зі старшокласниками очільниця факультету філології та журналістики Оксана Кирильчук і професорка Ольга Ніколенко провели зустріч із учителями-філологами. Для них Ольга Миколаївна приготувала в подарунок сучасні видання підручників і посібників із зарубіжної літератури, розповіла про нові цифрові сервіси для учнів 5 і 6 класів Нової української школи, створені до підручників ВЦ «Академія».

Деканка факультету філології та журналістики Оксана Кирильчук і професорка Ольга Ніколенко сердечно запросили учнів і вчителів відвідати факультет філології та журналістики ПНПУ імені В. Г. Короленка і стати членами дружної короленківської родини.

Директорка Опорного закладу «Великобагачанський  ЗЗСО І-ІІІ ступенів виконавчого комітету Великобагачанської селищної ради Миргородського району Полтавської області» Інна Каленіченко, учителі, учні щиро подякували викладачам за зустріч і домовилися про подальшу співпрацю.

Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка чекає на нове покоління розумних і креативних студентів! Ласкаво просимо! 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео