Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«ДЕНЬ КАР’ЄРИ ЄС» В ДОНЕЦЬКОМУ ЮРИДИЧНОМУ ІНСТИТУТІ МВС УКРАЇНИ (МІСТО КРИВИЙ РІГ)

«ДЕНЬ КАР’ЄРИ ЄС» В ДОНЕЦЬКОМУ ЮРИДИЧНОМУ ІНСТИТУТІ МВС УКРАЇНИ (МІСТО КРИВИЙ РІГ)
253029 ПЕРЕГЛЯДІВ

23 квітня 2019 року на базі навчально-виховного комплексу Донецького юридичного інституту МВС України за адресою : вул. Співдружності, 92 а, відбувся захід присвячений «Дню кар’єри ЄС в Україні», який проходить в рамках проекту «Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні».

На відкритті заходу були присутні Криворізький міський голова Юрій Вілкул, ректор Донецького юридичного інституту МВС України професор Віктор Бесчастнийт.в.о. начальника Криворізького відділу поліції  майор поліції Іван Балабан, командир полку патрульної поліції в м. Кривий Ріг старший лейтенант поліції Дмитро Гладчук, директор департаменту освіти і науки Тетяна Кріпак та менеджер з індивідуальних можливостей Національного Еразмус+ офісу в Україні Катерина Жданова.

Представництво Європейського Союзу в Україні, в рамках проекту «Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні», проводить низку Днів кар’єри ЄС, що організовується Інформаційними центрами ЄС, керівником якого у м. Кривий Ріг є  Наталії Малюгіна.

Мета заходу - ознайомлення та поширення інформації про шляхи професійного зростання та кар’єрні можливості для молоді в контексті європейської інтеграції України.

Захід продовжився панельною дискусією «Найкращі професії майбутнього: чому варто інвестувати прямо зараз» під час якої учасники заходу студенти, курсанти та учні закладів освіти Кривого Рогу обговорювали найактуальніші питання щодо обрання майбутньої професії сучасної молоді.

Упродовж дня в інституті учасникі мали можливість відвідати тренінги для підвищення свого професійного рівня, взяти участь у дискусіях щодо проблем ринку праці, і, найосновніше, безпосередньо від роботодавців почути про вакансії у провідних українських компаніях.

Ключовим аспектом «Дня кар’єри» був «Ярмарок вакансій», участь в якому взяли близько 30 компаній. Потенційні роботодавці представляли свої компанії учасникам заходу, безпосередньо спілкувалися та викладачами, інформували про можливості працевлаштування.

Також провідні компанії презентували програми стажувань та практик, як один із найкращих способів здобуття досвіду роботи.  Для учасників «Дня кар’єри» стало чудовою нагодою для молоді поспілкуватися з потенційними роботодавцями, дізнатися інформація про наявні вакансії, заповнити резюме і, навіть, пройти першу співбесіду, отримати цінні поради щодо напрямів фахового росту та розвитку власних бізнес-ідей.

Організатори «Дня кар’єри » відзначили, що будь-який сучасний заклад вищої освіти повинен не лише надавати фундаментальну базу знань, а й формувати певні компетентності, орієнтуватися на потреби ринку праці, на те, щоб молодь відповідала вимогам роботодавців.

Під час заходу гості  дізналися про світові/європейські тренди в питаннях професійних компетентностей, про те, як задовольнити попит роботодавців у кваліфікованих кадрах, можливості навчання та стажування.

Так молодь у вишу отримала  практичний досвід та знайла шляхи вирішення питання подальшої освіти та працевлаштування.

Щиро вдячні всім нашим партнерам за співпрацю.  Надалі нас чекає ще багато нових прекрасних спільних заходів. Адже Донецький юридичний інститут МВС України, заклад вищої освіти, який відкритий до ініціатив. Молоді бажаємо втілення своїх мрій та досягнення кар’єрних висот!

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео