Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

За булінг покарали батьків учнів столичної школи

За булінг покарали батьків учнів столичної школи
112908 ПЕРЕГЛЯДІВ

В одній зі шкіл Києва були виявлені випадки булінгу, тобто знущання дітей над однолітками. Вина школярів була доведена, тому за результатами розслідування та згідно відповідному закону, батьки винних учнів були оштрафовані.

В одній зі столичних шкіл, що знаходиться в Оболонському районі, був зафіксований випадок знущання школярів над їхнім однокласником. Постраждалий – учень четвертого класу, який тривалий час потерпав від моральних та фізичних знущань з боку двох однокласників.

Батьки школяра звернулися до відділку поліції зі скаргою на те, що їхній син відмовляється ходити до школи через страх до однокласників. Школярі влаштовували бійки, вчиняли моральний та психологічний тиск на однокласника, принижуючи його та псуючи його особисті речі.

Булінг, як вже офіційно називається така поведінка, передбачає покарання на законодавчому рівні. Керуючись законом, представники сектора ювенальної превенції Оболонського управління поліції відвідали школу та провели власне розслідування, опитавши всіх учасників конфлікту та свідків. Виявилося, що знущання над дитиною тривали протягом 4 місяців. За підсумками розслідування на батьків хлопців-агресорів було накладено штраф у розмірі 850 гривень, згідно з положеннями відповідної статті Кодексу про адміністративні правопорушення.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео