Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Кому можна у школу без маски та допуск вчителів та які вони, нові правила навчання?

Кому можна у школу без маски та допуск вчителів та які вони, нові правила навчання?
23890 ПЕРЕГЛЯДІВ

Як буде організовано навчальний процес в закладах освіти, нові правила та чи потрібно дотримуватись дистанції між вчителем та учнем , повідомив та пояснив міністр охорони здоров'я Максим Степанов під час брифінгу 25 серпня.
"Всі хвилюються, як буде відбуватися навчання, та яким чином дотримуватися протиепідеміологічних правил.
В нас були оновлені рекомендації Всесвітньої організації охорони здоров'я, поспілкувавшись з міжнародними експертами та освітянами, ми внесли певні зміни до наших протиепідеміологічних заходів", – зазначив міністр.
До Вашої уваги правила, які необхідно дотримуватись учням школи, вчителям та працівникам :
1. У регіонах, які відносяться до помаранчевого рівня епідеміологічної небезпеки, вчителям рекомендовано використовувати захисні щитки, під час викладання навчальної дисципліни. Вчителі, що відносяться до жовтої або зеленої зони , необхідні дотримуватися відповідної дистанції в процесі навчання.
2. Антисептики та дозатори повинні знаходитись у закладі тільки на вході, також рекомендується, ретельно мити руки на перерві ,після кожного уроку.
3.Вчителів буде допущено на роботу тільки після проведення відповідної термометрії.
4. Навчання та пересування в закладах освіти, для учнів 1-4 класів , буде дозволено без використання масок та респіраторів.
5. За умови виявлення позитивного результату на СOVID-19, когось із учнів, буде проведено заходи, передбачені галузевими стандартами МОЗ, а весь клас , на певний час , змушений піти на самоізоляцію.

Теги: Інформаційне агентство, новини України, новини України і світу,Міністерство освіти та науки,МОЗ
Автор: News Ukraine

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео