Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Університет державної фіскальної служби України та Національний університет «Львівська Політехніка» запускають спільну магістерську програму «Фінансові технології»

Університет державної фіскальної служби України та Національний університет «Львівська Політехніка» запускають спільну магістерську програму «Фінансові технології»
290576 ПЕРЕГЛЯДІВ

Університет державної фіскальної служби України (УДФСУ) та Національний університет «Львівська Політехніка» запускають спільну освітню фінтех програму під егідою Міністерства фінансів України та за підтримки Проектного офісу реформ. 20 травня в.о. ректора УДФСУ Валентина Унинець-Ходаківська та ректор Національного університету «Львівська Політехніка» Юрій Бобало підписали угоду про реалізацію першої в Україні мережевої магістерської програми «Фінансові технології». Підписання відбулося у рамках Міжнародного форуму «Публічне управління та інновації» у Львові.

За словами в.о. ректора УДФСУ Валентини Унинець-Ходаківської реалізація такої програми є надзвичайно актуальною в сучасних реаліях розвитку фінансових технологій та модернізації традиційних фінансових послуг. «Ця програма – для підготовки фахівців нового гатунку, які здатні творити фінансові та економічні стартапи. Інвестори, вітчизняні та зарубіжні, чекають на таких фахівців. Це нова реальність. Тому ми об’єднуємося, а не конкуруємо у підготовці спеціалістів як для державного, так і для приватного сектору» – зазначила Валентина Унинець-Ходаківська.

У свою чергу, ректор Львівської Політехніки Юрій Бобало висловив сподівання, що нова потужна програма зацікавить молодь і участь у ній візьмуть студенти з усіх куточків країни. «Стартапи – це майбутнє, а майбутнє – це молодь. Я сподіваюся, що в цій програмі візьмуть участь студенти як Львівської Політехніки і Університету державної фіскальної служби, так й інших університетів України» – наголосив Юрій Бобало.

Зазначимо, що магістерська програма «Фінансові технології», заснована на кращих практиках двох університетів. Магістранти матимуть змогу отримувати практичний досвід від провідних спеціалістів фінансового ринку у сфері інноваційних технологій через проведення гостьових лекцій.

Випускники програми оволодіють не тільки інноваційними підходами у сфері фінансів, банківської справи та страхування, але й отримають технічні навички, які є необхідними для роботи у сфері фінансових технологій. Нова магістерська програма відкриє для студентів можливості подальшого працевлаштування в державних установах, страхових компаніях, банках, ІТ-компаніях, а також в міжнародних фінансових установах та операторах платіжних систем.

Більше інформації про нову програму за посиланням!

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео