Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Відновлення будинків на Донбасі

Відновлення будинків на Донбасі
409083 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Новельському, Ясинуватського району відновлять споруди, які були спотворенні у наслідок дій російських військових. Заступник голови ОДА – Вадим Філашкін – повідомив, що житлові будинки полагодять за резервні кошти  області.

Сьогодні разом з представниками місцевого самоврядування Вадим Філашкін оглянув зруйновані хати. Житла, які постраждали від рук окупантів обіцяють зремонтувати найближчим часом та за рахунок матеріального резерву зони. Власникам будинків, які не вдасться відновити,  нададуть компенсацію.

Також заступник очільника області поспілкувався із місцевими жителями. Поки на території селища проживає лише дві сім’ї. До тринадцятого листопада тут перебувало сорок п’ять осіб. Але через регулярні порушення «режиму тиші» та руйнування будинків люди змушені були покинути населений пункт.

Заступнику голови ОДА вдалося розв’язати проблему із електропостачанням у Новельському. Він надав мешканцям села генератор, який тимчасово відновить подачу електроенергії. Місцеві жителі зможуть повернутися додому, коли усі будинки приведуть до ладу, відновлять лінії електропередачі та окупанти припинять обстріли.

 

 

 

 

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео