Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Свято наближається: біля Кривого Рогу перевернулася вантажівка з мандаринами

Свято наближається: біля Кривого Рогу перевернулася вантажівка з мандаринами
164373 ПЕРЕГЛЯДІВ

Перший сніг в Україні приніс не тільки радість для людей, а й велику кількість дорожньо-транспортних пригод. Так, недалеко від Кривого Рогу перекинулася вантажівка із мандаринами.

У той час, як люди масово ділилися новиною про перший сніг в Україні, автомобілістам довелося пересуватися якомога обережніше. Проте і це не врятувало від численних аварій, що кожного року трапляються в цей період. Не замінивши літню гуму на зимову, водії потрапляють у ситуації, що можуть забрати здоров'я і навіть життя. На щастя, під Кривим Рогом постраждали лише мандарини.

На трасі з Дніпра до Кривого Рогу, на відстані близько 30 кілометрів від селища Софіївка, водій фури з мандаринами не зміг втримати керування на слизькій дорозі та з'їхав у кювет. Там великогабаритний транспорт перевернувся на бік і, на щастя, зупинився.

Водієм виявився чоловік із Туреччини. Він не очікував на те, що дорожнє покриття настільки швидко стане небезпечним і хоча й намагався уникнути дорожньо-транспортної пригоди, проте не зміг цього зробити. Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій повідомляє, що чоловік не постраждав.

Проте автомобіль не тільки перевернувся, а й спричинив загрозу займання – пальне почало просочуватися через пошкодження на дорогу. Тому близько 5 години ранку Службу порятунку було повідомлено про цю ситуацію. На місце події негайно виїхало відділення 41-ї Державної пожежно-рятувальної частини 3-го Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області. Для того, щоб уникнути погіршення ситуації, було від'єднано клеми від акумулятора, що не дало статися подальшій  трагедії. Після цього поліція слідчих дій змогла розпочати своє розслідування.

Державна служба з надзвичайних ситуацій нагадує, що через різкі зміни погодних умов варто забезпечити правильний вид гуми на автомобілях. Це допоможе уникнути аварійних ситуацій на дорогах.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео