Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Дмитро Оборонько з народним депутатом - Максимом Дирдіном визначили механізми підтримки роботодавців

Дмитро Оборонько з народним депутатом - Максимом Дирдіном визначили механізми підтримки роботодавців
234681 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні Дмитро Оборонько – директор Миколаївського обласного центру зайнятості провів робочу зустріч з народним депутатом України - Максимом Дирдіном щодо визначення механізмів підтримки працедавців на Миколаївщині.

Співпраця з народними депутатами України надає можливість створювати дієві механізми реалізації підтримки роботодавців та представників бізнесу. На перший квартал 2022 року обласна служба зайнятості запланувала матеріально підтримати працедавців області на суму:

• 600 тисяч гривень для компенсації витрат ЄСВ роботодавцями.

• 900 тисяч гривень допомоги по частковому безробіттю роботодавцям для виплати допомоги працівникам у разі втрати ними частини заробітної плати внаслідок вимушеного скорочення тривалості робочого часу у зв'язку із зупиненням виробництва продукції без припинення трудових відносин. Під час зустрічі з народним депутатом Максимом Дирдіном було визначено план дій для збереження та створення нових робочих місць у Первомайському районі.

«Забезпечити роботою жителів Первомайщини можна лише шляхом підтримки роботодавців та бізнес-сегменту району. Для нас важливо аби люди мали можливість легально працювати та отримувати заробіток у своєму районі» -Максим Дирдін

Миколаївська обласна служба зайнятості запланувала близько 100 тисяч гривень виділити роботодавцям Первомайщини у І кварталі 2022 року. Дмитро Оборонько звернув увагу на нову програму служби зайнятості – надання допомоги на здобуття економічної самостійності малозабезпечених сімей для створення власного бізнесу.

«Економічне благополуччя громади залежить від добробуту людей, які в ній проживають. Тому важливою є підтримка малозабезпечених осіб. Наразі у Первомайському районі визначно 89 безробітних з числа малозабезпечених, які можуть отримати від Державної служби зайнятості допомогу на здобуття економічної самостійності для створення власного бізнесу» - Дмитро Оборонько

Теги: ДСЗ,Служба_зайнятості,Оборонько,Дирдін, Україна,Миколаївщина

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео