Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Жіночий монастир Дніпровської Єпархії УПЦ КП відновлюється і відтепер зі своїм транспортом.

Жіночий монастир Дніпровської Єпархії УПЦ КП відновлюється і відтепер зі своїм транспортом.
85241 ПЕРЕГЛЯДІВ

Продовжується реконструкція, ремонт і будівництво нових будівель та приміщень Свято-Благовіщенського жіночого монастиря Дніпровської Єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату, який проводиться за ініціативи та підтримки мецената Єпархії, президента Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» Олександра Володимировича Петровського. 
В рамках свого робочого візиту до монастиря та перевірки будівельних робіт Олександр Володимирович разом із президентом баскетбольного клубу «Дніпро» Валерієм Валерійовичем Кондратьєвим подарували духовному закладу автомобіль, який необхідний для вирішення різноманітних щоденних питань і проблем. Відтепер буде можливість робити це більш оперативно та зручніше. Транспорт передали особисто настоятельниці Дніпровського Свято- Благовіщенського жіночого монастиря ігумені Наталії ( Кудрянській). 
Також разом оглянули храм преподобних Антонія і Феодосія Печерських і територію комплексу. Тут йде активне будування та реконструкція. Будується житловий комплекс для роботи та проживання монахинь, сестер та паломників. Майже готова і пекарня для просфор. 
У майбутньому тут планують зробити дитячий майданчик і висадити сад. Також будуть збудувані бесідки для парафіян і мешканців цього району. 
Робиться все можливе для повноцінного комплексу Свято-Благовіщенського жіночого монастиря Дніпровської Єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату і храму преподобних Антонія і Феодосія Печерських та територіі комплексу, яку зможуть відвідувати мешканці цього району і житлового масиву «Лівобережний».

Автор: МБФС

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео