Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Єдиний в Дніпрі інклюзивний театр «Незабудки» дебютував у себе вдома на фестивалі «Смарагдове місто».

Єдиний в Дніпрі інклюзивний театр «Незабудки» дебютував у себе вдома на фестивалі «Смарагдове місто».
85406 ПЕРЕГЛЯДІВ

Як ми вже повідомляли, Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського "Солідарність", на підтримку дітей з синдромом Дауна, запустив новий проект «Дорогою добра».
Ініціатором проекту є режисер єдиного в нашому місті інклюзивного театру «Незабудки» Людмила Журавель і громадська організація ДАСИД, головною місією якого є підтримка дітей та дорослих з синдромом Дауна, спрямоване на всебічний розвиток їх талантів та здібностей, благополучної адаптації у суспільстві.


В рамках даного проекту театр бере участь у різних фестивалях України. Першим був виступ на Міжнародному фестивалі театрального мистецтва «ArtTalentFest-2018», який пройшов у м. Київ 20-21 жовтня 2018 року.
Після столиці наших дніпровських акторів чекало повернення у рідне місто, і вже 2 листопада вони взяли участь у фестивалі «Смарагдове місто» ( м. Дніпро). Інклюзивний театр «Незабудки» посів 1 місце в номінації "Театральний жанр". Колектив був нагороджений почесним кубком та дипломом, а кожен учасник отримав пам'ятну медаль і спеціальний солодкий приз фестивалю. Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського "Солідарність" теж привітав юних акторів. Кожен з них та їх батьки отримали подарунки від фонду.

Для кожного з учасників театру, це важливий крок та високе досягнення! І ці хвилювання сьогодні побачили представники журі фестиваля. Але юні артисти молодці. Вони відверті, вони щирі, вони такі ж самі, як і їх однолітки.

Автор: МБФС

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео