Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Дніпрі відбулося святкування Всесвітнього дня мультфільмів. (Відео)

У Дніпрі відбулося святкування Всесвітнього дня мультфільмів. (Відео)
224172 ПЕРЕГЛЯДІВ

8 листопада 2018 року, в Дніпровському Будинку Мистецтв, який розташований в обласному центрі за адресою (вул. Філософська, 23), відбулося святкування Всесвітнього дня мультфільмів. Цього року «героєм» свята став відомий мультфільм «Троє з Простоквашино» за мотивами повісті Едуарда Успенського «Дядя Федір, пес і кіт», якому виповнилося 30 років з дня виходу на екрани.
З того часу улюблені герої дядя Федір, кіт Матроскін, листоноша Пєчкін, пес Шарик та інші стали справжніми друзями як для дітей, так і для дорослих. Щедрість, доброта, справедливість, що притаманні головним героям, важливі для кожного з нас. Організатори підготували для дітей загальноосвітніх шкіл Дніпра та запрошених гостей велику та цікаву програму. Запросили на свято і дітей культурно-духовного центру Дніпровської Єпархії УПЦ КП «Українське Подвір’я» та дітей волонтерів і ветеранів АТО, якими опікується Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність».


У програмі свята юні відвідувачі змогли поспівати дитячі пісні разом з відомим композитором Володимиром Ярцевим, взяли участь в іграх, вікторинах та конкурсах, побачили театралізовані привітання мультфільму-ювілярові від казкових героїв з різних куточків світу. Поспілкувались і з відомим героєм телепрограми «Тихіше Миши» - Піком. Також для дітей показали святкову виставу та зробили екскурсію. Для багатьох організували майстер класи і фотозони з мультиплікаційними героями.


А президент Міжнародного центру «Муза і діти» Тая Сергіївна Зоріна, яка теж особисто долучилася до дійства, організувала для гостей Дніпровського Будинку Мистецтв яскраву та видовищну виставу і перегляд улюблених мультфільмів. Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» завжди підтримує подібного роду заходи для дітей і вважає необхідним проводити їх якомога частіше та не забувати про дитячі свята в цілому.

https://www.youtube.com/watch?v=nDhOfcEYO1s

 

Автор: МБФС

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео