Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У дніпровському центрі зайнятості відкрили буккросинг

У дніпровському центрі зайнятості відкрили буккросинг
168206 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вчора, 19 листопада, у Дніпрі відкрили новий куточок буккросингу. Обмінятися книжками та думками тепер можна у центрі професійно-технічної освіти служби зайнятості.

Зазначимо, що буккросинг – вільна бібліотека для обміну книжками, яку облаштовують у громадських місцях. Головне правило – замість взятої книги потрібно поставити іншу. Різножанрова література включає класичні твори, а також новинки, що можуть зацікавити працівників установи та її клієнтів.

Директор Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості Лариса Сидорчук розповіла, що колектив Центру через соціальні мережі звернувся до ДніпроОДА з проханням допомогти організувати буккросинг.

"Тепер і в нашому закладі є така сучасна бібліотека. Сьогодні цей громадський рух набирає дедалі більшої популярності. Колектив Центру через соціальні мережі звернувся до Юрія Голика щодо оформлення буккросингу спеціалізованими полицями та поповнення новими книжками. І сьогодні стильні яскраві книжкові полички у формі англійського слова «READ» та 300 книжок українських та зарубіжних авторів передані навчальному закладу, це - художня література, книги з філософії, історичні видання", - розповіла Сидорчук.

Нагадаємо, обласний навчально-реабілітаційний центр для дітей з вадами зору №12 отримав  нову літературу шрифтом Брайля від Міжнародного благодійного фонду Олександра Петровського  "Солідарність".

За матеріалами "Дніпроград"

Автор: МБФС

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео