Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Супер-Миколай відкрив столичну резиденцію

Супер-Миколай відкрив столичну резиденцію
56246 ПЕРЕГЛЯДІВ

Новий український супергерой – Миколай відкрив у Києві свою резиденцію. Ця подія приурочена до виходу в прокат комедії «Пригоди S Миколая». Резиденція буде відкрита до 19 грудня.

У приміщенні головного поштамту країни відкрилася резиденція Супер-Миколая. Таке ім’я традиційний український герой отримав завдяки виходу у прокат сімейної комедії, що має назву «Пригоди S Миколая». Працюватиме приймальня Супер-Миколая до 19 грудня. Уже в перший день роботи резиденції відвідати незвичайного Миколая, а також сфотографуватися з його супутниками – царем і янголом, змогли десятки дітей.

Відкривали резиденцію режисер комедійної картини Семен Горов, та головні актори фільму Марія Єфросиніна і Василь Вірастюк. Прем’єра картини запланована на 13 грудня. Ця українська комедія була відзнята на базі кіностудії «Київнаукфільм», а робота над її створенням тривала більше 2 років – зйомки розпочали у грудні 2017 року. Причиною стали не лише фінансові, але й погодні умови. Крім українців, оцінити фільм зможуть і закордонні глядачі. Однак станеться це не раніше наступного року.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео