Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Бріджит Бардо написала лист Президенту України

Бріджит Бардо написала лист Президенту України
251285 ПЕРЕГЛЯДІВ

Бріджит Бардо відправила відкритий лист, адресований Петру Порошенку, у якому попросила захисту для тварин з зоопарку на Донеччині. Про це повідомили у Фонді захисту тварин, який створила і очолює відома актриса та активіст.

Бріджит Бардо, яка після закінчення акторської кар’єри займається питаннями захисту тварин, відправила відкритого листа Президенту України. У листі, опублікованому у Твіттері Фонду захисту тварин, йдеться про негуманне ставлення до диких тварин в приватному зоопарку міста Покровська, що на Донеччині.

Бріджит Бардо зазначає, що дикі тварини, яких утримують у звіринці, голодні та не отримують належного догляду та медичної допомоги, а умови їхнього життя не відповідають жодним нормам. У листі йдеться про сподівання актриси на те, що Президент зможе вжити необхідних заходів, використавши власний вплив. У листі також зазначається, що подібні факти наносять непоправну шкоду репутації України. Тож у європейській спільноті виникає питання, чи дійсно в Україні поважають європейські цінності та дотримуються їх.

Офіційно відомо, що приватний зоопарк, який належить Ігорю Падалку, утримує 6 левів та 12 ведмедів. Голова місцевої адміністрації Донецької області раніше вже зазначав, що тварин можуть передати Київському зоопарку, якщо умови їхнього утримання не поліпшаться.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео