Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Міністр оборони приєднався до акції "Я Миколай"

Міністр оборони приєднався до акції "Я Миколай"
56242 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністр оборони Степан Полторак зустрівся сьогодні зустрівся з семирічним Артемом Сидоренко і сімнадцятирічним Іваном Корпач, дітьми загиблих під час проведення антитерористичної операції на сході країни військового ЗСУ Олександра Сидоренко і прикордонника Олега Корпач.

Зустріч проходила в межах благодійної акції «Я Миколай».

Щасливий, тому що хлопці ростуть такими мужніми та патріотичними. Вони 100% можуть пишатися їхніми батьками, бо, при захисті України, вони втратили своє життя. Ці військовослужбовці загинули, захищаючи всіх нас від агресора. Упевнений, що в нас вийде здолати ворога, змусити його просто відійти та віддати назад українські окуповані території. Мені особисто було дуже приємно, що хлопці попросили мене зробити все можливе, щоб закінчити цю війну. Це саме та молодь, на яку потрібно рівнятися і я радий був зустрітися з ними. Бажаю хлопцям стати сильними людьми в майбутньому, бути прикладом для інших - розповів про зустріч Полторак. Також Міністр оборони привітав дітей з днем св. Миколая та прийдешнім Новим Роком і Різдвом

Нагадаємо, що вчора 21 грудня, Степан Полторак зустрівся з Гевіном Вільямсоном, Держсекретарем з питань оборони в Одесі. Під час офіційної зустрічі політики обговорили можливість прискорення реалізації ряду визначених заходів і рішень, що приймались в Лондоні.

Теги: Полторак,День св. Миколая,ЗСУ,Міністерство оборони

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео