Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Синоптики попереджають про погіршення погоди

Синоптики попереджають про погіршення погоди
223548 ПЕРЕГЛЯДІВ

До України прийдуть справжні хуртовини. Водіїв просять враховувати погодні умови, оскільки снігопади і ожеледиці можуть ускладнювати рух і створювати потенційно небезпечні обставини на дорозі.

Майже на всій території України найближчими днями спостерігатиметься погіршення погодних умов. Починаючи з 25 грудня у більшості областей країни прогнозують хуртовини і ожеледицю. За інформацією Гідрометцентру, сильний сніг очікується одночасно у кількох областях – Кіровоградській, Черкаській і Київській, сильний мокрий сніг – на півдні, Дніпропетровщині та Миколаївщині. У столиці прогнозують шквальні вітри. Через погіршення погоди виникають затримки з відправленням авіарейсів.

Як офіційно повідомляють, несприятливі погодні умови стали причиною масового переохолодження людей. Зокрема, у столиці з початку місяця жертвами переохолодження стали майже 30 осіб. Крім того, через ожеледицю травмувалися понад 800 людей різного віку. Синоптики і міська влада попереджають українців про необхідність запобігання подібних ситуацій і закликають бути уважними як пішоходів, так і водіїв.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео