Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Столичний ботанічний сад здобув нове обличчя

Столичний ботанічний сад здобув нове обличчя
84687 ПЕРЕГЛЯДІВ

Київський ботанічний сад імені Фоміна був реконструйований. Оновлення паркової зони були розпочаті ще у серпні. Тепер у ботанічному саду повністю оновлені доріжки, сходи та відремонтована підпірна стіна.

Ботанічний сад імені Фоміна, розташований у центрі столиці біля станції метро Університет, пережив часткову реконструкцію. У серпні 2018 року активісти розпочали роботу з заміни покриття доріжок та бордюрів квітників, що втратили свою функціональність та естетичний зовнішній вигляд. Згодом ініціативу перейняла компанія MacPaw, обравши підрядником сервіс LD Grou.

Результатом проведених ремонтних робіт стала повна заміна покриття доріжок на території паркової зони ботанічного саду. Було оновлено бордюри квітників. Інновації торкнулися і геометрії доріжок, що дозволить покращити відвід води. Було відремонтовано також підпірну стіну, що могла стати причиною небезпечних зсувів. Окрему увагу у процесі реконструкції було приділено організації пандусів на сходах. Після їхнього оновлення пересування парком для людей з обмеженими можливостями та дитячими візками стане простішим.

Нещодавно з’явилась інформація про початок реконструкції іншому парку. Незабаром мають оновити ландшафтний парк у Солом’янському районі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео