Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У день дебатів у Києві буде обмежений транспортний рух

У день дебатів у Києві буде обмежений транспортний рух
56667 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Київському метрополітені повідомили про зміну у режимі роботи на 19 квітня. У зв’язку з проведенням дебатів на НСК «Олімпійському» цього дня столична підземка буде частково перекрита на вхід та вихід з міркувань безпеки.

На 19 годину 19 квітня заплановані дебати між Петром Порошенком та Володимиром Зеленським. Обидва кандидати у Президенти відповідатимуть на актуальні питання перед усіма бажаючими на НСК «Олімпійський».

З нагоди цієї події 19 квітня буде обмежено рух столичного підземного транспорту. Як повідомили у Київському метрополітені, 19 квітня з 18 до 19 години станція «Площа Льва Толстого» працюватиме обмежено: на вихід буде задіяний лише один ескалатор. Тому попереджають про можливі скупчення людей. Станція метро «Олімпійська» також не функціонуватиме у повному обсязі у період з 18 до 19 години: імовірно будуть обмеження на вхід. Без жодних обмежень у зазначений час діятиме станція метро «Палац спорту». На офіційному сайті Київського метрополітену зазначили, що такі заходи зумовлені піклуванням про безпеку громадян.

Крім цього, в Управлінні державної охорони попередили про обмеження наземного дорожнього руху поблизу НСК «Олімпійський» до, під час та після дебатів

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео