Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У столиці відкрили модернізовану дитячу залізницю

У столиці відкрили модернізовану дитячу залізницю
112888 ПЕРЕГЛЯДІВ

Столична дитяча залізниця знову доступна для гостей – вони пережила комплексне оновлення і готова приймати школярів, які прагнуть спробувати новий досвід та отримати корисні знання. Таку цікаву новину повідомили на сайті Укрзалізниці.

Шістдесят шостий сезон дитячої залізниці ознаменувався значним оновленням і модернізацією. Після робіт з удосконалення технічного стану у Сирецькому парку була знову відкрита дитяча залізниця. З початком літа оновлюються перевезення залізницею і запускається новий навчальний сезон для дітей, які хочуть отримати нові знання і навички.

Юні гості дитячої залізниці можуть відвідати екскурсію і проїхатися майже справжнім поїздом. Крім цього, діє і навчальний центр, де діти можуть отримати ази професій залізничників і попрактикуватися, здобувши новий досвід. На території парку є навіть зменшена копія Центрального залізничного вокзалу Києва, а біля входу встановили ретро-паровоз. Відтепер, у новому сезоні у юних відвідувачів є можливість використовувати електронний квиток для того, щоб проїхатися поїздом

Урочисте відкриття оновленої залізниці провели голова правління «Укрзалізниці», представники КМДА, на заході були присутні і звичайні кияни та гості міста.

Теги: дитяча залізниця,парк,Київ,оновлення,відкриття,діти

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео