Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ГЕРІАТРИЧНИЙ ПАНСІОНАТ ОТРИМАВ В ПОДАРУНОК НОВИЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ МІКРОАВТОБУС. (ВІДЕО)

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ГЕРІАТРИЧНИЙ ПАНСІОНАТ ОТРИМАВ В ПОДАРУНОК НОВИЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ МІКРОАВТОБУС. (ВІДЕО)
227047 ПЕРЕГЛЯДІВ

У закладі департаменту соціального захисту Дніпропетровської області - КЗ «Дніпропетровський геріатричний пансіонат Дніпропетровської обласної ради», який розташований в обласному центрі по вул. Гаванській, 15 знов є привід для радості. Після того, як у закладі, завдяки Міжнародному благодійному фонду Олександра Петровського «Солідарність» і його президенту, закінчено капітальний ремонт великої частини активно функціонуючого приміщення пансіоната – заклад знов отримав подарунок.


Це новий спеціалізований мікроавтобус для потреб пансіонату і його мешканців. Він може перевозити до 9 пасажирів, у тому числі і із інвалідністю. Також автобус може бути використаний для медичних випадків. Відтепер мешканці пансіонату на візках зможуть комфортно користуватись транспортом. Тут є зручні платформи та багато пристосувань для інвалідів та людей похилого віку. Кондиціонер та зручні крісла лише додають цьому транспортному засібу зручності і комфорту. 


Зробили такий подарунок Дніпропетровському геріатричному пансіонату благодійники Дніпра. Це президент Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» Олександр Володимирович Петровський з родиною та друзями, меценат Сергій Олександрович Олійник з родиною, благодійники та бізнесмени Віталій Абраменко та Сергій Кочетков з родинами і безумовно Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність». Саме усі разом вирішили допомогти цим людям, які проживають у пансіонаті, і зробити їх пересування більш комфортним та зручним. А це дуже важливо для мешканців пансіонату, серед яких багато важкохворих з різними проблемами здоров’я.

Нагадаємо, що це пансіонат для дорослих і тут перебувають 605 підопічних закладу - чоловіки та жінки літнього віку та інваліди 1 та 2 групи.

Ключи та документи від автобусу урочисто вручили керівництву пансіонату на чолі з директором Комунального закладу «Дніпропетровський геріатричний пансіонат Дніпропетровської обласної ради» Олегом Дмитровичем Кондрашевським.
Після спільної світлини, ще раз провели огляд пансіонату, завершений ремонт, приміщення пансіонату, які ще потребують ремонту (зокрема столову та харчовий блок) та поспілкувались про майбутні плани.

Відзначимо, що це вже не перша допомога цьому закладу від Олександра Володимировича Петровського та його фонда з друзями. Цей подарунок, новий мікроавтобус, Олександр Володимирович зробив напередодні свого Дня Народження. І це вже гарна традиція мецената та громадського діяча, в ці дні робити багато благодійних та добрих справ закладам і мешканцям свого рідного міста Дніпро, як і протягом багатьох років в цілому.

На заході також були присутні і директор департаменту соціального захисту населення Дніпропетровської облдержадміністрації Кришень Олена Вікторівна та віце-президент Міжнародного благодійного фонду Олександра Петровського «Солідарність» Яна Юріївна Іванілова, які теж відзначили важливість допомоги мешканцям пансіонату і закладу в цілому.
Директор Комунального закладу «Дніпропетровський геріатричний пансіонат Дніпропетровської обласної ради» Олег Дмитрович Кондрашевський зазначив - «Хочу відверто і щиро подякувати і фонду і його президенту Олександру Володимировичу Петровському, його друзям та благодійникам, за вже постійну увагу та за таку оперативність, з якою вирішуються усі наші прохання та проблеми».

 

https://www.youtube.com/watch?v=jL5IN0ippIA

 

Автор: МБФС

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео