Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Хмельниччина: рятувальники провели надзвичайну екскурсію пожежною частиною для дітлахів

Хмельниччина: рятувальники провели надзвичайну екскурсію пожежною частиною для дітлахів
168924 ПЕРЕГЛЯДІВ

День 11 червня для рятувальників міста Шепетівка на Хмельниччині розпочався з приємної новини – до підрозділу завітали дітлахи із місцевого соціального фонду розвитку дитини. Тож господарі частини для маленьких гостей одразу ж розпочали екскурсію пожежно-рятувальною частиною.

Із цікавістю слухали хлопчаки й дівчатка розповіді вогнеборців про їхні бойові будні, про надзвичайні події, наслідки яких їм довелось ліквідовувати, про випадки рятування людей з вогню та води, а також і про інциденти з четверолапими, які потрапляли у різні неприємні пригоди. Разом з тим, дітлахи дізналися, як поводитись вдома і на прогулянці, щоб не наражати себе на небезпеку, та що робити, коли лихо сталося, а також пригадали номер екстреного виклику рятувальної служби «101». Крім того, надзвичайники  продемонстрували малечі пожежно-рятувальну техніку та аварійно-рятувальне обладнання, розповіли, як воно працює та як допомагає вогнеборцям у роботі в екстрених випадках. Юні пожежники мали змогу приміряти бойовий одяг і шолом бійця ДСНС, забратися в кабіну пожежного автомобіля, загасити уявну пожежу з пожежного ствола.

Зустріч для малечі виявилась цікавою і захопливою, а головне – корисною, адже вони тепер знатимуть, як протидіяти небезпеці. А нагадуватимуть про цей надзвичайний ранок яскраві світлини!

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Теги: ДСНС,Робота з дітьми,Служба порятунку Хмельниччини
Автор:

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео