Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Олександра Володимировича Петровського нагороджено орденом "За волонтерську діяльність".

Олександра Володимировича Петровського нагороджено орденом "За волонтерську діяльність".
113356 ПЕРЕГЛЯДІВ

Служба економічної безпеки України поширила інформацію про нагородження президента Міжнародного благодійного фонду "Солідарність" Олександра Володимировича Петровського.

Як ми вже повідомляли, у  центральному єпархіальному храмі «Несподівана Радість» Дніпровської єпархії Православної Церкви України 09 червня 2019 року Єпископом Дніпровським і Криворізьким  Симеоном проведена святкова Літургія. Його Преосвященству співслужили гості з Києва - протоієреї Богдан Гулямов та Микола Салабай. Серед присутніх взяли участь у літургії – настоятель храму  ігумен Ісаакій, духовенство єпархії, меценати, волонтери, представники українського козацтва  та парафіяни. По завершенні літургії Владика Симеон підніс молитву за Україну, за наше військо та за здоров'я мецената єпархії і волонтера - президента Міжнародного благодійного фонду "Солідарність"  Петровського Олександра Володимировича в День його Народження. Єпископ Симеон освятив передані в дар храму ковчег із мощами святих угодників Божих та мозаїчні ікони на "Українському подвір'ї". Присутні щиро привітали Олександра Володимировича з днем народження та вручили подарунки.

За поданням учасників АТО і ООС, "Асоціації ветеранів АТО" м. Дніпро, волонтерів та капеланського відділу Дніпровської єпархії ПЦУ - Служба економічної безпеки України нагородила мецената  і волонтера Олександра Володимировича Петровського орденом "За волонтерську діяльність". Представники козацьких організацій Січеславщини привітали Олександра Володимировича з днем народження та вручили подарунок - книгу "Україна на стародавніх картах".

Слава Українi! Героям Слава!

 

Генерал-полковник СЕБ України  Мельниченко В.I., 09 червня 2019 року

Автор: МБФС

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео