Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

КЛІНІЦІ ДНІПРА «JMC» ПОДАРУВАЛИ СУЧАСНЕ МЕДИЧНЕ ОБЛАДНАННЯ. (ВІДЕО)

КЛІНІЦІ ДНІПРА «JMC» ПОДАРУВАЛИ СУЧАСНЕ МЕДИЧНЕ ОБЛАДНАННЯ. (ВІДЕО)
172373 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні в клініці було важлива і приємна подія. Завдяки підтримці мецената, президента Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» Олександра Володимировича Петровського, було придбано і встановлено нове медичне діагностичне та лікувальне обладнання. Разом із Олександром Володимировичем це обладнання також допомогли придбати меценати Сергій Олександрович Олійник, Віталій Сергійович Абраменко та Сергій Борисович Кочетков. ‘ 
Зокрема придбали кардіо - діагностичний реанімаційний центр, дефібрилятор, рентгенологічну цифрову мобільну установку, яка дозволяє робити рентгенологічні дослідження високої якості і точності з низькими навантаженнями і для дорослих і для дітей. Все це дозволяє робити діагностику найвищого рівня і є необхідним для цієї клініки.
Директор Єврейського Медичного центру «JMC», професор, доктор медичних наук Олександр Георгийович Родинський зустрічав в цей почесних гостей - мецената, президента Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» Олександра Володимировича Петровського з дружиною Анжелікою Валерієвною, головного рабина Дніпра та Дніпропетровської області Шмуеля Камінецького та меценатів, котрі завжди допомагають єврейській громаді Дніпра. Для гостей провели невеличку екскурсію по клініці, продемонстрували вже встановлене нове медичне обладнання і розповіли про досягнення та нові плани.
Сьогодні також було прийнято спільне рішення меценатів Олександра Петровського, Натана Золотаревського, Геннадія Сороки, Євгена Шарінова і керівництва клініки про придбання в найближчому майбутньому нового обладнання для повної комплектації операційної - лапороскопічної установки. Це сучасне обладнання для проведення найскладніших хірургічних операцій без великих розрізів, зі складною пластикою і з меншим пошкодженням для паціентов. Таке обладнання необхідно для гінекології, урології, обдомінальной хірургії, травматології та багато іншого.
Тож Єврейський медичний центр «JMC» з новим медичним, діагностичним та лікувальним обладнанням і може рухатись вперед та покращувати рівень послуг для мешканців Дніпра.

https://www.youtube.com/watch?v=yZTnhPmz3fg

 

Автор: МБФС

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео