Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Вінниччині взяли під варту чоловіка, який посягнув на життя неповнолітнього

На Вінниччині взяли під варту чоловіка, який посягнув на життя неповнолітнього
56794 ПЕРЕГЛЯДІВ

Жмеринською місцевою прокуратурою Вінницької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні по факту вчинення замаху на умисне вбивство неповнолітнього із  Северинівки, Жмеринського району.

Так, установлено, що 22.06.2019 житель с. Северинівка, Жмеринського району, який перебуває у цивільному шлюбі із матір’ю неповнолітнього потерпілого та разом з ними мешкає у будинку, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вирішив помститися неповнолітньому пасинку, з яким напередодні виник конфлікт на побутовому грунті. Втілюючи свій злочинний умисел -  заподіяння смерті іншій людині, зайшов до кімнати, в якій спав неповнолітній та вдарив дитину по голові обухом сокири та зник з місця вчинення кримінального правопорушення. Дитина  отримала тяжкі тілесні ушкодження.  

За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2            ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України.

Досудове розслідування триває, вилучені речові докази, проводяться інші слідчі дії направленні на об’єктивне, повне та швидке розслідування резонансного кримінального правопорушення.

Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру.

Суд задовольнив клопотання про обрання запобіжного заходу у виді  тримання під вартою без можливості внесення застави.

 

Прес-служба прокуратури Вінницької області

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео