Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Заґратовано на 60 діб чоловіка, який вбив свою дружину після 40 років подружнього життя

Заґратовано на 60 діб чоловіка, який вбив свою дружину після 40 років подружнього життя
140978 ПЕРЕГЛЯДІВ

За клопотанням Артемівської місцевої прокуратури суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 69-річному мешканцю с. Спірне Бахмутського району, який підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України, тобто в  умисному вбивстві своєї дружини, з якою він прожив у законному шлюбі понад 40 років.

Подія датована 5 червня. Близько 04:30 чоловік разом з дружиною порались по господарству. Погодувавши худобу, він став збиратись на ринок продавати щойно надоєне молоко, а жінка надала йому перелік речей, які треба було купити на виручені кошти. Побоюючись не впоратись самостійно із наданим завданням, чоловік запропонував жінці піти на ринок удвох, а та у відповідь почала лаятись на нього, зокрема, ображаючи його расову приналежність.

Не витримавши докорів і образ, він штовхнув сварливу дружину, що стояла на ґанку, так, що вона впала, вдарившись головою об дерев’яні сходинки, але навіть після цього не припинила лайку на його адресу. Розлючений чоловік схопив металеву трубу та наніс нею чисельні удари дружині по голові, а після цього зробив зашморг із поливального шлангу, накинув їй на шию та задушив.

Коли потерпіла перестала подавати ознак життя, зловмисник залишив її тіло на подвір’ї і пішов на ринок, а повернувшись, сховав ноутбук і мобільний телефон, що були у домі, та викликав поліцейських, марно намагаючись запевнити їх у тому, що за його відсутності до будинку вдерлись грабіжники і вбили його дружину.  

Згідно з висновками судово-медичної експертизи, смерть 69-річної жінки настала внаслідок відкритої черепно-мозкової травми і крововиливу у мозок.

Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Теги: #законісправедливість #Донецькаобласть

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео